The LEGO Movie: Het succes

lego the movie

The LEGO Movie is een groot succes en heeft wereldwijd meer dan 468 miljoen dollar opgebracht. De film, die werd uitgebracht op 7 februari 2014, is geprezen om zijn humor en animatiestijl. Het is ook de eerste avondvullende bioscooprelease van Warner Bros, die daarvoor sinds 2009 slechts minder dan drie dozijn films in de bioscoop had gedistribueerd.

The Lego Movie, een film gebaseerd op het LEGO speelgoed is net uitgekomen en het wordt nu al een van de meest succesvolle films van 2014 genoemd. De kritieken van critici waren geweldig waarbij velen aanhaalden hoe leuk ze het vonden om dit geanimeerde avontuur voor kinderen weer te zien! Met plannen voor nog een vervolg in productie binnenkort na het beƫindigen van deel 1 (The Lego Movie Sequel), zult u willen ervoor zorgen uw familie krijgt tickets snel voordat deze nieuwe releases uitverkocht als nooit tevoren.

Productie van de film

De Lego-film is een van de meest succesvolle animatiefilms tot nu toe met een brutowinst van bijna een half miljard dollar. De film heeft veel prijzen gewonnen en laat zien dat Warner Bros zowel traditionele animatie als computeranimatie kan maken, waardoor ze aantrekkelijker zijn dan andere studio’s voor toekomstige projecten.

Emmet de bouwvakker

In de Lego-film wordt Emmet aangezien voor een held die zijn wereld kan redden. Met andere LEGO-figuren en president Business (Lord Business) die hem proberen tegen te houden om iedereen te redden in dit avontuur dat je op vele hilarische momenten met hen meeneemt!

Hoofdpersonen

Emmet is een gewone bouwvakker die de wereld moet redden. De Wilde vertrouwt Emmet onvoorwaardelijk, Kitty Mix – half eenhoorn en half kat – gelooft met heel haar hart dat niets deze geweldige persoon kan deren, wat het ook mag zijn; Metal Beard- een soort zakmesachtig lichaam met allerlei functies op zijn hoofd en tevens deels piratenkapitein-, President Business wil alleen maar goede dingen voor zijn fans, maar hij is eigenlijk Lord Bizness daarboven die wanhopig probeert niemand iets over hem te laten ontdekken tot nu toe!

In 2014 verschenen in de bioscoop

Vanaf 12 februari 2014 was de populaire film te zien in diverse bioscopen door heel Nederland. De film is geschikt voor publiek van alle leeftijden en kan zonder waarschuwingen of voorzorgsmaatregelen worden bekeken vanwege de leeftijdsclassificatie- 6 jaar+. De film is zowel Nederlands als Engels ondertiteld en heeft een gemiddelde speelduur van 1 uur en 40 minuten!

De LEGO-film is de eerste keer dat figuren uit deze serie in een hoofdrol te zien zijn. In Denemarken zijn korte promotievideo’s van Lego speelgoed te zien met deze actiefoto’s naast dozen voor elk speelgoed dat ze promoten- en laat me je vertellen het is altijd leuk om deze kleine jongens op avontuur te zien gaan!